Nyt blad med spændende landerapporter

Det fjerde nummer af BDMnyt er sendt ud til abonnenter med masser af nyheder, rapporter fra arbejdslandene og inspiration til missionsarbejdet.

BDMnyt er på 24 sider denne gang. Missionærer og medarbejdere fra BDM’s arbejdslande aflægger rapport over årets vigtigste begivenheder, og BDM’s bestyrelse, udsendte missionærer, medarbejdere og volontører præsenteres på midtersiderne.

Efter lederen fortæller to af børnene på børnehjemmet Knudsen House i Uvira om deres fremtidsvisioner. Børnehjemmet er fokus for månedens indsamling med håb om, at det bliver muligt at bygge et læringscenter, så børnene på børnehjemmet og fra byen kan prøve kræfter med et håndværk, der kan give dem en indtægt i fremtiden.

Efter et flot kort over BDM’s arbejdslande præsenterer formand Jørgen Bøytler Brødremenighedens missionssyn, som kort og godt går ud på at formidle evangeliet til ånd, sjæl og krop for at mennesker kan få et bedre liv i troen på Jesus.

Og så går det ellers slag i slag med rapporter fra arbejdslandene. I Albanien bliver Brødremenighedens befolkningens nye hjem med hjælp og viden, så de kan komme ud af fattigdom. I DR Congo har et sundhedsprojekt over tre år mindsket børnedødeligheden. I Tanzania skaber seminarer et sammenhold mellem kirkens ledere, mens organisering, reparation og nybyggeri skaber gode rammer for kirkens vækst. På Vestbredden i Israel/Palæstina kommer unge med udviklingshæmning i job, fordi de får træning på det BDM-støttede Start Mountain Rehabilitation Center.

Rapporterne kan læses i fuld længde her:

Til sidst fortæller Lea Thusgaard Mortensen om, at hun har tabt sit hjerte til Tanzania efter et volontørophold i landet.

Læs hele bladet her.