BDM’s unge

Brødremenighedens Danske Missions Unge (BDM-U) er en forening for volontører, der har været udsendt af Brødremenighedens Danske Mission eller for dig, som er interesseret i at høre mere om volontørlivet

BDM’s unge

BDM-U mødes nogle gange om året, hvor vi på sætter fokus på mission både her i Danmark og i Afrika, primært Tanzania. Vi inspirerer hinanden til at fortsætte volontørarbejdet herhjemme, så vi ikke glemmer, hvad opholdet gjorde ved os.

Som volontør har man oplevet at leve i en helt anden kultur og set andre måder at leve på – og det ønsker vi også at gøre kendt for andre. Det kan blandt andet foregå ved events som auktioner, sponsorløb, sommerture, foredrag og meget andet, som bliver arrangeret af BDM-U´ere.

BDM-U har en projektgruppe, som fundraiser penge til Edmonds Børnehus i Uvira, et børnehjem i Congo for børn med handicap.

Vil du vide mere? Kontakt ungdomssekretær Celia Skjerning på tlf. 20 22 54 76 eller mail

BDM-U’s bestyrelse

Foreningen BDM-U er for volontører og andre unge, som engagerer sig i BDMs arbejde

I januar 2024 blev Anne Jørgensen, Majken Ploughmann og Lærke Rechnagel  nyvalgt til bestyrelsen. Øvrige medlemmer af bestyrelsen er Maria Gramstrup og Lea Mortensen. Lea er desuden BDMUs repræsentant i BDMs bestyrelse.

Bestyrelsen repræsenterer sammen med BDMs ungdomssekretærer vores volontørprogram ved sociale events for unge.  Derudover arbejder bestyrelsen med projekter og sociale arrangementer.

Mød BDM-U på facebook

Projektgruppe: Edmonds Børnehus i Uvira, DR Congo

De fleste af børnene på børnehjemmet i Uvira er handicappede som følge af børnesygdommen polio, men også andre handicaps gør sig gældende

Fem huse på bakken lidt udenfor Uvira i DR Congo udgør et nyt hjem for 60 børn i alderen 4-16 år, som  har fået mulighed for at gå i skole og få lægebehandling.

I hvert af de fem huse bor 12 børn sammen med deres mama. Ordet “mama” betyder mor på swahili, og det er netop den funktion, husets mama har. Hun bor på børnehjemmet sammen med børnene, da hun ikke selv har mand eller familie. Hun står for madlavning, rengøring og pasning af børnene, præcis som børnenes rigtige mor ellers ville. Sammen udgør de 12 børn og deres mama en lille familie.

BDM-U´s projektgrupe til fordel for Edmonds Børnehus i Uvira arbejder med fundraising til driften af ét af de fem huse på børnehjemmet. Du kan følge projektgruppens arbejde på facebook.

Et lille stykke af Bibelen
hver dag