Støt

Sådan kan du støtte

Gaver til BDM overføres via MobilePay på 36945 eller bankoverførsel på reg.nr 0994 kontonr. 4672131928

Ønsker du skattefradrag for din gave skal dit CPR-nummer oplyses til BDM. Ved indbetalinger via MobilePay eller bankoverførsel skal du desuden oplyse giver-oplysninger, dvs. oplys dit vennenummer, navn og adresse og/eller E-mail adresse i tekstfeltet, når du sender beløbet.

Med et regelmæssigt bidrag enten hver måned, kvartalsvis, halvårligt eller årligt vælger du at støtte med et fast aftalt gavebeløb om året. Du kan til enhver tid ændre eller opsige din aftale, og du bestemmer selv, hvor meget og hvor ofte du vil give.

En fast gaveaftale giver os mulighed for at udvikle nye initiativer, ansætte nye missionærer og medarbejdere, planlægge langsigtet og spare tid og ressourcer i administrationen

Din fordel ved en fast gaveaftale er, at du kan oprette den via Betalingsservice, således at beløbet trækkes automatisk hver gang fra din konto. Det giver mulighed for at få lagt sine gavebidrag i faste rammer.

Åbner i nyt vindue

Blanket for manuel oprettelse

Med et gavebrev forpligter du dig til at give et fast beløb i 10 år. Dog ophæves aftalen ved giverens død. Hele beløbet kan fratrækkes på selvangivelsen. BDM indberetter hele gavebeløbet til SKAT ved årsskiftet.

Fordele for dig og BDM

Du får regelmæssighed i givertjenesten. BDM får bedre overblik over de faste indtægter og kan derfor planlægge langsigtet.

Opret et gavebrev:

Udfyld formularen nedenfor og tryk SEND. Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et gavebrev udfyldt med dine oplysninger, som vi beder dig om at returnere med din underskrift.

 

Har du tænkt på, hvem der skal arve dig?

Agustino og Amos drømmer ligesom mange andre børn om et langt og lykkeligt liv som lærer, sygeplejerske, landmand eller noget helt fjerde. De bor på børnehjemmet Peters House og er forældreløse.

Du kan give liv til drømmene hos børn som dem, på de steder hvor vi arbejder ved at skrive Brødremenighedens Danske Mission (BDM) ind i dit testamente.

Du kan give livet videre

Som almenvelgørende organisation er vi fritaget for boafgift. Alle testamentariske beløb går derfor til BDMs arbejde med at sikre skolegang, sundhed, forkyndelse af den kristne tro og omsorg for børn, unge og voksne.

Kan vi hjælpe?

Et testamente sikrer, at arven fordeles efter dit hjerte og dine ønsker. Du kan derfor vælge at indsætte såvel slægtninge som organisationer som arving. Vil du betænke BDM i dit testamente, tilbyder vi at hjælpe med udformningen og betale advokatomkostninger ved oprettelsen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 3529 4820, hvis du overvejer at oprette et testamente til BDM. Eller skriv til os på e-mail: bdm@bdm-dk.dk, så kontakter vi dig.

Vi har et samarbejde med advokat (H) Aksel Holst Nielsen, som kan kontaktes for personlig, uvildig og gratis rådgivning om oprettelse af testamente, hvor BDM tilgodeses. Telefon 6913 7145. Mobil 4032 16 75 eller mail

BDM har også indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et beløb til os. Du støtter os ved enten at oprette et testamente eller legat.

Læs mere

Gratis hjælp til legat eller testamente

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et valgfrit beløb til vores sag. Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde.

Testamente eller legat – hvad er forskellen?

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk, hvor du løbende vil blive vejledt med hjælpende forklaringer. På baggrund af dine svar, udarbejder Legal Desk automatisk et legat med det beløb, du ønsker at give til os, når du en dag går bort.

Hvis du allerede har lavet et testamente, bliver legatet oprettet som tillæg (kodicil), og hvis ikke, fungerer legatet blot som selvstændigt testamente.

Du kan finde formularen for Brødremenighedens Danske Mission her

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller to vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Dette bestemmer du helt selv i formularen.

Hvis du ønsker at støtte BDM og samtidig efterlade mere til dine arvinger, kan du se denne video omkring 30 %-løsningen

Personlig rådgivning

Ønsker du mere personlig rådgivning anbefaler vi, at du kontakter advokat (H) Aksel Holst Nielsen, som vi har et samarbejde med om uvildig og gratis rådgivning ved oprettelse af testamente, hvor BDM tilgodeses.

Telefon 6913 7145.

Mobil 4032 16 75

eller mail

Alle gaver givet til BDM er fradragsberettiget. I 2024 kan du få fradrag for gaver op til kr. 18.300 kr.

Du får automatisk dit fradrag, hvis du har givet BDM dit cpr-nr. 

Fradragets værdi er ca. 26 %, så hvis du giver 100 kr., sparer du ca. 26 kr. i skat.

Læs mere om fradragsreglerne på skat.dk

BDM er medlem af ISOBRO og følger de indsamlingsetiske retningslinjer, som vi er forpligtet til som medlemmer af ISOBRO.

Udfyld formularen nedenfor