Kom på dit liv rejse

Har du lyst til at få en oplevelse for livet? Vil du udfordres og se nye horisonter?  Vil du være med til at gøre en konkret forskel?

Så er et volontørophold med BDM lige noget for dig!

Bliv volontør

Kom på dit livs rejse som volontør med BDM

Har du lyst til at se verden – og har du samtidig brug for den tryghed, der ligger i at have en organisation i ryggen?

Brænder du for at bryde grænser i dit liv, og har du samtidig indset, at dit medmenneske måske har brug for dig?

Eller er du bare tændt på at noget nyt skal ske?

Bliv volontør med BDM – og grib en fantastisk mulighed for at komme på eventyr i Afrika!

voluntor3januar19
Version 2
Bdm-play-Red

Se video fra arbejdet

3 gode grunde til at blive volontør

Der er brug for dig

Der er brug for dig

Du kommer ned til et projekt, hvor der er brug for din arbejdskraft og dit nærvær! Med dine egenskaber og en god portion gå-på-mod kan du være med til at gøre en forskel for børn og unge i Tanzania.

Du kommer backstage

Du kommer backstage

Som volontør bliver du en del af det lokale samfund. Du kommer til at arbejde sammen med lokale og bliver tilknyttet byens kirke. Det betyder, at du vil lære kulturen at kende indefra, hvilket giver en helt unik mulighed for at få Tanzania ind under huden.

Du får en oplevelse for livet:

Du får en oplevelse for livet:

Når du rejser med BDM kommer du langt ud! Du kommer til at spise ris og bønner med fingrene, svinge hofterne til trommerytmer i kirken, beundre stjerneklare aftener, vågne til lyden af haner, der galer og børn som leger – alt sammen noget, der vil udfordre dig og sætte sig spor i dit liv.

Hvilken type volontør er du?

Som volontør med BDM er der rige muligheder for at arbejde med mennesker og opgaver, der passer godt til dig

Praktisk volontør

Tanzania? Er du klar på at tage fat og hjælpe med praktiske opgaver et sted, hvor solen næsten altid skinner uden en sky på himlen.

Så skal du være praktisk volontør i Tanzania. Som praktisk volontør er du udsendt for at hjælpe kirkens og missionærernes arbejde i Tanzania. Du vil blive stillet mange forskellige opgaver, fx sætte solceller op, male, mure, lave små reparationer og mange, mange andre ting.

Skal jeg så være uddannet tømrer eller mekaniker, spørger du måske?

Nej, det behøver du ikke, men du skal have hænderne skruet godt på, være klar til mange forskellige udfordringer og kunne udtænke en god arbejdsplan. Noget som giver glæde ved arbejdet er, at du ved at mange får gavn af dit arbejde.

Peter’s House

Peter’s House er et børnehjem, der ligger i Tanzania. Her bor omkring 35 børn i alderen 4-19 år. De har alle det til fælles, at de har haft en svær start på livet: De fleste har mistet mindst én af deres forældre, og deres skolegang har været meget begrænset.

På Peter’s House har de fået en ny familie. Her får de skolegang, mad og omsorg. Som volontør er det din opgave at skabe en god og tryg hverdag for børnene. Det kan gøres på mange forskellige måder! Du kan spille, lege, arrangere løb eller større ture og hjælpe med lektier. Det vigtigste er, at du viser omsorg og har tid til børnene.

Der er også mulighed for at hjælpe med praktiske opgaver fx at reparere børnenes tøj og male væggene. Som volontør er du desuden med til at præge udviklingen på børnehjemmet gennem samtaler med lederen og de ugentlige stabsmøder. Her deles nye idéer og gives pædagogiske redskaber, som kan styrke børnenes faglighed.

TESTIMONIALS

Sådan ansøger du

Hvis du vil vide mere kan du kontakte ungdomsmedarbejder Signe Kruse på tlf. 42175149 eller på mail eller generalsekretær Arngeir Langås på tlf. 3529 4820 eller på mail

Praktisk information

Pris: 33.000 kroner for fem måneder inkl. flybilletter og logi.

Vaccinationer: Statens Serums Institut anbefaler at du vaccineres mod hepatitis A+B, stivkrampe (difteri), gul feber og tyfus. Men spørg altid din egen læge, hvad han anbefaler.

Volontørkursus: Inden afrejse arrangeres et volontørkursus i en weekend, hvor du sammen med andre volontører forberedes på opgaven. Kurset er obligatorisk.

Afrejse: Som regel sender vi volontører af sted i begyndelsen af august og januar.

Evaluering: Efter endt volontørophold afholdes en obligatorisk individuel evaluering med ungdomsmedarbejderen og en evalueringsweekend sammen med dine medvolontører.

Kontakt

Vil du vide mere om BDMs volontørprogram? Kontakt ungdomsmedarbejder Signe Kruse på mail