Velkommen til Mwanza

Den 1. august tog Morten og Bettina Poulsen samt deres to børn det store skridt og sagde farvel til deres velkendte tilværelse i Danmark. I stedet byder de et spændende nyt kapitel velkommen i Tanzania, hvor de er blevet ansat som missionærer af Brødremenighedens Danske Mission.

Familien Poulsen ser med spænding frem til det nye kapitel i Mwanza. ”Vi glæder os til at møde menneskerne, se vores nye hjem og få en hverdag op og køre i Mwanza” skriver de. Deres udsendelse er også en særlig begivenhed for Brødremenighedens Danske Mission, da det er første gang i mange år, at BDM har bosiddende missionærer i dette område.

Flyveturen til Tanzania var en spændende oplevelse for hele familien.
“Alt er gået glat, og børnene synes, det har været sjovt at flyve.
‘Det kilder i maven,’ sagde Victor, da der var turbulens i luften,” skriver Bettina.

Efter en lang rejse på godt 24 timer er familien endelig ankommet til Mwanza, hvor de blev taget godt imod af Brødrekirkens formand i Victoriasø-distriktet Elias Mlewa og hans hustru, samt en finske missionær Kari-Antti Kitunenu (ses på øverste billede). Morten og Bettina beretter at “Vi er glade og taknemmelig for at vi er kommet hertil og spændte på hvad der ligger foran os.” I den første tid vil familien gøre sig bekendt med den lokale Brødrekirke, lære lokalområdet at kende og modtage undervisning i Swahili.

Har du lyst til at være en del af deres rejse og få de seneste opdateringer? Så kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev her: Nyhedsbrev.

Hvis du har lyst til at støtte op om missionsarbejdet i Mwanza, har du mulighed for at gøre det her: Giv en gave til Mwanza.

Tak for interessen, forbønnen og støtten!Fakta om Mwanza

  • Mwanza er en by beliggende i det nordlige Tanzania, ved den sydøstlige bred af Victoriasøen – verdens næststørste ferskvandssø.
  • Befolkningstallet er ca. 700.000.
  • Byen er hjemsted for forskellige etniske grupper, hvoraf Sukuma er den største. Swahili og engelsk er de mest udbredte sprog.
  • BDM har tidligere haft missionærer til Mwanza. Sidste gang var for godt 20 år siden, hvor familien Markussen var udsendt.