Støt Albaniens voksende kirke

BDM har støttet Brødrekirken i Albanien i 30 år, og med din hjælp kan vi fortsætte, så kirken kan nå ud til endnu flere med evangeliet i ord og omsorg.

Brødrekirken i Albanien er en kirke i vækst i et af Europas glemte og mest oversete lande. Flere kommer til tro og erfarer, hvem Gud er.

En af dem er Tereza, der for nylig blev døbt sammen med hendes to børn.

“Jeg ønsker at mine to børn bliver døbt sammen med mig og følger Jesus,” erklærede hun.

Som sagt så gjort. Dåbshandlingen blev udført af kirkens præst, Dena Fortuzi, sammen med Jørgen Bøytler fra den internationale Brødrekirke. Et stærkt vidnesbyrd i et land, hvor flertallet af befolkningen er muslimer.

Brødrekirken i Albanien kan i år fejre 30 års-jubilæum – og BDM kan samtidig fejre 30 års engagement i Albanien, da vi har været med hele vejen.

Det hele begyndte, da Albaniens nyvalgte demokratiske regering bad om hjælp til at danne og uddanne landets opvoksende generation. Ankjær Poulsen, dengang missionssekretær i BDM, besvarede kaldet og støttede tre kvinder i at starte en bibelgruppe, hvor Dena Fortuzi var med. Gruppen er i dag vokset til seks kirker og et omfattende socialt arbejde blandt de mest udsatte og fattige.

Nu kan du være med til at støtte Albaniens voksende kirke! Der er brug for at investere i de seks menigheder, undervise især kvinder i almindelige skolefag og at hjælpe den fattige romaminoritet.

Støt her.