Nyt fra Sikonge

Mia og Michael Toldam Korsgård står sammen de lokale medarbejdere om hospital og kirkebyggeri. De har netop udsendt et nyhedsbrev.

Vi har oplevet fremgang og gennembrud på flere områder.

Sådan indleder Mia og Michael Toldam Korsgård et nyhedsbrev, som de netop har sendt ud til interesserede modtagere. De er missionærer i Sikonge, hvor Mia arbejder med sundhed og Michael med byggeri.

Overvinder kulturforskelle

I brevet nævner Mia, at hun har fundet sig godt til rette som rådgiver for hospitalets ledelse. Der er andre udfordringer end i Danmark på grund af kulturforskelle. Det har ingen ledelseskurser herhjemme forberedt hende på. Så det er ”learning by doing”.

Håber på at uddanne håndværkere

Michael fortæller om værkstedet, der har summer af nye maskiner, så der kan laves byggematerialer og gennemføres reparationer på ejendommen. Og så skinner det igennem, at han også håber på at kunne uddanne håndværkere på stedet.

Kirkebyggeriet skrider frem

Hver uge rejser Michael til Tabora, hvor han rådgiver ved det store kirkebyggeri. Byggeriet skrider frem med god hjælp fra Michael til at kirken i den virkelige verden også kommer til at ligne den på tegningerne.

Ønsker du at modtage Mia og Michaels nyhedsbrev direkte i din indbakke? Så send en mail her.