Nyt blad belyser livskald i flere dimensioner

BDMnyt udkommer denne gang med spændende vidnesbyrd om, hvad der driver mennesker til at engagere sig i mission. Et livskald kan være alt fra en indre erkendelse til at dække ydre behov.

Der var en gang, hvor det at være læge, sygeplejerske, ja selv folkeskolelærer var et kald. I dag kan selv præstekaldet blot være et job. Der skal jo brød på bordet!

Men sagen er, at uanset hvilken livsbane, vi vælger, har vi brug for at finde en dybere mening med livet, et højere formål. Med andre ord: et livskald.

Det handler BDMnyt om denne gang. Vi møder missionær Janice Leung Jocobsen, der fortæller om sin kaldsrejse fra Hong Kong til Vietnam og videre til Storbrittannien og Tanzania.

Vi kan både læse og lytte til Ankjær Poulsen, dere for 30 år siden oplevede, at Albanien kaldte ham til at gøre noget for landets opvoksende generation.

Vi besøger også Ranya Karam i Palæstina, der leder Stjernebjerget Rehabiliteringscenter i Ramallah, som BDM støtter. For hende var det vigtigt at tage sig af landets svageste og være økonomisk ansvarlig.

Vi får Nivard Kasokotas fortælling om, hvordan han sætter en ære i at møde behov og koordinere logistikken på missionsstationen i Kipili, Tanzania.

Og så slutter kavalkaden af med små interviews, hvor tre ældre og tre unge fortæller, hvad der fik dem til at tage skridtet ud i det ukendte.

Alt i alt et spændende blad, der forhåbentlig – sammen med leder, kronik og andagt – kan inspirere læseren til at finde og hvile i sit livskald. Mest af alt at være sammen med Gud og møde forefaldende behov.

Læs bladet online her.