Udgivet den
Af:Bdm

Nye volontører rejser ud for BDM

BDM udsender syv volontører.

Brødremenighedens Danske Mission (BDM) udsender i begyndelsen af januar syv unge volontører til Tanzania. I første weekend af december var de nye volontører samlet til et forberedelseskursus i Christiansfeld, og nu er de rejseklar. De kommende fem måneder skal de arbejde hhv. på børnehjemmet Peter´s House i Sumbawanga og hos missionærfamilien Toldam Korsgård, som er udsendt af BDM til Sikonge.

De fem volontører som udsendes til Sumbawanga er Anne Østergaard Kristensen, Caroline Lautrup Pagaard, Hanna Søndergård Johansen, Ida Grønbæk og Mette Schjelde Sørensen. I Sikonge skal Lea Thusgaard Mortensen og Signe Bech Thorø hjælpe til i kirkens førskole, og desuden skal de passe Eskil, som er missionærparret Mia og Michael Toldam Korsgårds yngste barn.

Om BDMs volontørprogram

To gange årligt sender BDM volontører afsted til en oplevelse for livet. Opholdet i Tanzania udfordrer årligt unge mennesker til at gøre en konkret forskel i et projekt, hvor der er brug for dem.

Som volontør hos BDM bliver man en del af det lokale samfund, idet vi arbejder tæt sammen med de lokale tanzanere. Volontørerne tilknyttes også byens kirke. Det betyder, at de lærer kulturen at kende indefra, hvilket giver en unik mulighed for at få Tanzania under huden.

Når du rejser med BDM kommer du langt ud! Du kommer til at spise ris og bønner med fingrene, svinge hofterne til trommerytmer i kirken, beundre stjerneklare aftener, vågne til lyden af haner, der galer og børn som leger – alt sammen noget, der vil udfordre dig og sætte sig spor i dit liv.
Rebekka Brødsgaard Knudsen
Ungdomsmedarbejder