Af:Bdm

Ny ungdomssekretær

BDM ansætter 24-årige Rebekka Brødsgaard Knudsen som ny ungdomssekretær.

BDM har pr. 1. oktober ansat den 24-årige psykologistuderende Rebekka Brødsgaard Knudsen som ungdomssekretær. Hun tager over efter Tine Elmelund Christensen, som har valgt at stoppe efter 3 år på posten.

– Rebekka var volontør på børnehjemmet Peter’s House i efteråret 2019. Hun har vist et stort hjerte for mission, også efter hun kom hjem fra sit volontørophold, og hun har også i et års tid været med i redaktionen på bladet BDMnyt, siger generalsekretær Arngeir Langås om nyansættelsen, som er på én dag om ugen.

Tak til Tine

– Vi siger en stor tak til Tine for hendes store indsats med at klæde vores nye volontører på til opgaven i Tanzania. Og så glæder vi os over, at vi med Rebekka har fundet en ny makker til vores anden ungdomssekretær, Emma Nørgård Kristoffersen, siger Arngeir Langås.

Vil give noget videre

Den primære opgave for Rebekka Brødsgaard Knudsen bliver den løbende kontakt med BDMs volontører i Tanzania, det forberedende volontørkursus og opfølgningen, når de lander i Danmark efter endt volontørophold. Om sine forventninger til jobbet siger hun:

– I efteråret 2019 var jeg selv afsted som volontør, hvor jeg tabte mit hjerte til Tanzania og ikke mindst de mennesker, vi mødte. Den glæde som volontøropholdet skabte i mig, har haft stor indflydelse på, hvorfor jeg gerne vil være ungdomssekretær. Jeg ønsker at skabe gode og trygge rammer for volontørerne og har et ønske om, at de også må få lov at opleve en kærlighed til Tanzania og de mennesker, de kommer til at have en hverdag sammen med.

Når hun ikke studerer eller arbejder, så nyder BDMs nye ungdomssekretær at være sammen med vennerne, være aktiv i form af løb, volleyball eller mountainbike og komme i KFS (Kristeligt Forbund for Studerende) i Aarhus.