Udgivet den
Af:bdm#

Morgendagens ledere uddannes

Siden Brødremenighedens Danske Missions begyndelse i 1843 (under navnet Nordslesvigsk Missionsforening) har forkyndelse og undervisning været missionens talesprog og diakoni missionens kropssprog i BDMs arbejde.

Det begyndte med undervisning af slavebørn på de Vestindiske øer, hvortil de første missionærer rejste ud. Siden da har arbejdet med at undervise i en sand og sund forståelse af, hvad Jesus kom til verden for at gøre, været en vigtig del af missionens dna.

I BDMs arbejde går opbygningen af kirker hånd i hånd med oplæring og uddannelse af morgendagens ledere. En vision, som vi deler med vores kirkepartnere i Albanien og Afrika, og som vi har brug for din støtte til for at nå længere ud i det kommende år.

I Tanzania, Burundi, DR Congo og Albanien undervises evangelister, præster og andre af kirkernes ledere, og i Albanien understøtter vi i årene 2019 til 2023 en god teologisk uddannelse af deres leder og kommende præst, Dena Fortuzi Grillo.

Hjælp os med give morgendagens ledere en solid oplæring og anvendelig bibelsk undervisning, som klæder dem på til at opbygge og lede de lokale menigheder i vækst og udvikling.

500 kroner hjælper én elev

I November og december kan dit bidrag gøre en forskel, når vi fokuserer på at uddanne morgendagens ledere. For 500 kroner kan vi for eksempel hjælpe én elev på Lusangi Bible College i Sikonge i fire måneder. 

Støt BDMs arbejde med uddannelse her

Dit bidrag gør en forskel. Sammen udruster vi morgendagens ledere. Tak for din støtte!