BDM inviterer til Missionsfest 5. maj

Danmarks befrielsesdag få endnu en dimension, når BDM inviterer til Missionsfest i Christiansfeld.

På Danmarks befrielsesdag 5. maj inviterer Brødremenighedens Danske Mission alle interesserede til at fejre endnu en befrielse, nemlig den frelse, der blev mennesker til del på korset for 2000 år siden og som nu forkyndes og praktiseres vidt og bredt i verden.

BDM’s Missionsfest finder sted i Christiansfeld søndag den 5. maj fra kl. 10 til 17:00.

Dagen indledes med en gudstjeneste i Brødremenighedens kirkesal, hvor biskop Marianne Christiansen prædiker.

Fra gudstjenesten ved sidste års missionsfest.

Efter frokost for tilmeldte kan forsamlingen lytte til videohilsner fra udsendte missionærer og samarbejdspartnere om, hvordan ”mission til hele mennesket” får ben at gå på i Tanzania, DR Congo, Burundi og på Vestbredden i Israel/Palæstina.

En person kommer dog ikke til at sende videohilsen, og det er Dena Fortuzi, præst i Brødrekirken i Albanien. Hun deltager nemlig ”live” og fortæller om søndagsskolen, der blev etableret for 30 år siden og nu er vokset til seks kirker og et omfattende hjælpearbejde blandt fattige familier.

Generalforsamlingen 2022.

Hen på eftermiddagen holder BDM generalforsamling med beretning fra formanden, gennemgang af regnskabet, valg til bestyrelsen og indkomne forslag. Alle er velkomne, men kun medlemmer har stemmeret.

Deltagelse er gratis. Tilmelding til frokost skal ske senest d. 28/4 via telefon 35 29 48 20, sms 29 28 16 91 eller e-mail: bdm@bdm-dk.dk.

Som noget nyt holder BDM’s Unge BDMU-hygge hen imod slutningen af dagen. Se mere her.