Missionærer sendes fra Timring til Tanzania

Tirsdag den 6. september bliver Hanne og Kjeld Simonsen udsendt til det nordlige Tanzania ved en særlig gudstjeneste i Timring Kirke.

Det bliver en anderledes gudstjeneste i Timring Kirke tirsdag den 6.september kl. 19. Her bliver et lokalt par fra landsbyen mellem Herning og Holstebro nemlig udsendt som missionærer til Tanzania.

Hanne og Kjeld Simonsen skal gøre tjeneste i Kigoma-provinsen i det østlige Tanzania, ved den nordlige ende af Tanganyikasøen på grænsen til nabolandet DR Congo.

De to bliver udsendt af Brødremenighedens Danske Mission for at bistå den lokale Brødrekirke – Hanne med undervisning og Kjeld med konstruktion og vedligeholdelse af bygninger – og måske som rådgivere på udviklingsprojekter.

Kender tanzanisk kultur

Hanne med mellemnavnet Kudeha, som betyder glæde, er selv er født i Tanzania for 57 år siden som barn af udsendte BDM-missionærer. Hun er uddannet lærer og har tidligere være udsendt til Tanzania, hvor hun også mødte sin mand Kjeld, der var udsendt som missionær.

Parret blev gift, og nu er de mange år efter klar til at tage en tørn i Tanzania igen. De kender sproget og kulturen og vil derfor hurtigt kunne falde til og komme i gang med arbejdet.

Kjeld og Hanne vil holde kontakten ved lige med deres tre voksne børn hjemme i Danmark via Facetime og gensidige besøg.