Mennesker og menigheder vokser i Tanzania

Kvinder er blevet mere selvsikre og menigheder deler evangeliet med nabolandsbyer, fortæller Janice og Mads Jakobsen, der netop har vist Jesus-filmen i en landsby.

– Vi er forbløffede over, hvad Gud gør i Tanzania gennem Brødremenighederne.

Det skriver Janice og Mads Jakobsen i deres seneste nyhedsbrev, hvor de fortæller om flere seminarer, hvor især kvinder viser større selvtillid.

– Sidste år veg mange mennesker, især kvinder, tilbage fra at diskutere med andre i deres grupper. De kiggede ned for at undgå spørgsmål. Men dette års deltagere var tydeligt mere trygge og selvsikre. De var mere ivrige efter at lære, mindre bange for at rejse spørgsmål og glade for at diskutere med andre i deres grupper.

Mellem seminarerne blev Janice og Mads inviteret til at besøge Brødrekirker i Mpanda-distriktet for bl.a. at vise Jesus-filmen og undervise gennem bibelstudier, spil og sketches.

– Isimwa, den første landsby, vi besøgte, havde ingen veje til biler. Den aften så børnene en bil og Jesus-filmen for første gang. I den anden landsby, Isengule, bød landsbylederen os varmt velkommen i sit hjem og lod os endda sove i hendes seng, mens hun sov i sit ekstra værelse, fortæller Mads og Janice og tilføjer:

– Katuma, den tredje landsby, har en ny Brødremenighed, der samles i et grønt, træagtigt telt. De deler ivrigt evangeliet med folk i deres landsby såvel som nabolandsbyer.

– Vi er forbløffede over, hvad Gud gør i den del af Tanzania gennem andre Brødremenigheder, og vi er taknemmelige for disse muligheder for at være med, slutter parret.

Følg arbejdet på Facebook.