Lene skal undervise missionærbørn i Sikonge

Lene Skriver glæder sig til at være lærer for de tre børn i familien Toldam Korsgaard. ”Det giver mulighed for at kombinere min faglighed med en ny kultur,” siger hun.

Lene Skriver er ansat af BDM som lærer for Mia og Michael Toldam Korsgaards børn Halfdan, Vildfred og Eskil i Sikonge, Tanzania. Hun rejser ud sammen med sin mand Martin og parrets tre børn Villum, Eigil og Bjørk på hhv. 12, 7 og 5 år.

Det, der kunne se ud som et vovestykke, er i virkeligheden en længe næret drøm om at rejse ud med familie og børn i længere tid, fortæller Lene Skriver:

– Vi var ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle søge stillingen, da vi så den opslået. At kunne kombinere min faglighed med mødet med en ny kultur, giver en fantastisk mulighed for nye oplevelser.

Lene Skriver kommer med 11 års erfaring som efterskolelærer i bagagen. Hun er uddannet i både dansk, matematik og engelsk som linjefag.

– Jeg glæder mig til at lave god undervisning på flere niveauer og i flere fag og fordybelsesområder.  Jeg glæder mig til mødet med de andre i organisationen og tanzanierne. Naturen, kulturen, musikken, landet, dyrene og alt dét, vi endnu ikke kan forudse, siger hun.

I BDM er man glad for at have fundet en lærer til at undervise missionærbørnene i Sikonge. Lene var udvalgt blandt mange ansøgere.