Indsamling til børnehjem i DR Congo

De er fattige. De er forældreløse. De har et handicap. Men de drømmer om at klare sig selv. Nu har børnene på børnehjem i Uvira brug for et læringscenter.

Fattige børn har også drømme. Selv om de må døje med et handicap. Og selv om de ikke altid får opbakning fra deres familier. Hvis forældrene altså lever.

Brødremenighedens Danske Mission støtter et børnehjem i udkanten af Uvira i Østcongo. 50 børn med handicap – de fleste af dem forældreløse – får en god start på livet. De får mad og tøj og mest af alt: Kærlighed og omsorg. Så kan de begynde at tro på deres drømme om en fremtid, hvor de kan klare sig selv.

Børnehjemmet er opdelt i fem børnehuse, hvor 10 børn har en mor, som skaber et hjem for dem. Derudover støtter børnehjemmet yderligere 100 børn og unge, som er gået videre til skolens ældste klasser og gymnasiet.

Det arbejde kan du nu være med i! Give fattige børn med handicap en chance for at udleve deres drømme, skriver generalsekretær Arngeir Langås i et brev til BDMnyts abonnenter.

Helt konkret vil BDM oprette et læringscenter, hvor de store børn og unge kan prøve kræfter med et af de fag, de drømmer om.

Så får børnene og de unge en chance for at se deres drømme blive virkelighed!