En lysere fremtid for børn i Vesttanzania

I Vesttanzania er der et sted, som giver håb for en lysere fremtid. Det er Peter’s House, som er et børnehjem, der er støttet af BDM. Stedet er hjem for 36 børn, der er blevet forældreløse eller hjemløse. Gennem tiden har Peter’s House hjulpet mange børn og unge med at opnå deres drømme og ændre deres liv. To af dem er Stumai og Peter.

Stumai blev født i 2001 og voksede op i en familie med tre søskende. Men efter begge forældres død blev alle fire børn bragt til Peter’s House i 2011. Her fik hun en chance for at genopbygge hendes liv og få en uddannelse.

Peter blev født i 1999, men hans mor led af en psykisk sygdom og kunne ikke tage sig af ham. Han blev derfor passet af sin søster. Da hans mor døde i 2012, var der ikke flere midler og Peter endte med at levede på gaden. Men i 2013 hørte hans søster om Peter’s House og bragte ham derhen. Det var her, Peter fandt et hjem og blev en del af en stor familie.

For både Peter og Stumai har det at bo på Peter’s House haft en afgørende betydning. De har fået et hjem og en mama (lokal kontaktperson), som støtter dem og hjælper dem igennem hverdagen. De er begge godt i gang med en uddannelse. Peter er i lære som elektriker og vil gerne arbejde på børnehjemmet en dag. Stumai går i gymnasiet og drømmer om at blive læge for at hjælpe især kvinder og børn.

Deres historier er kun to af mange. På Peter’s House får 36 børn, som før stod til at skulle bo på gaden, nu muligheden for at vokse op i en tryg og kærlig atmosfære. De får en god skolegang, mad, opdragelse og hører om den kristne tro.

Det sker takket være givere, der vælger at investere i mennesker. Små mennesker, som får en chance i livet. Børn og unge med masser af potentiale til at gøre en positiv forskel.

Vil du være med til at give børn som Peter og Stumai en lysere fremtid?

Vi kan ikke hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen. Giv en gave til Peter’s House ved at klikke her eller via MobilePay 36 945. For skattefradrag: Oplys vennenr./CPR-nr. i tekstfeltet.