Vil du opleve Afrika helt tæt på? Bliv volontør i Tanzania!

Vil du opleve Afrika helt tæt på i trygge rammer og gøre en kæmpe forskel for både danske og lokale børn?

Vi søger volontører, der vil undervise og hygge med i alt seks danske børn på mellem 5 og 14 år, hvis forældre er udsendt til hjælpearbejde i distriktslandsbyen Sikonge i Vesttanzania. Den lille danske skole ledes af en dansk lærer, som i samarbejde med volontørerne planlægger og udfører undervisningen.  De mindste er ugentligt nogle timer i en lokal børnehaveklasse, hvor volontørerne hjælper til med at lege og lave aktiviteter med de lokale børn. Der er også mulighed for at involvere sig i kirkens børnearbejde eller undervise i engelsk på kirkens skoler udenfor arbejdstiden.

Om eftermiddagen står volontørerne for en slags “SFO”, hvor I hygger med børnene; bager, spiller brætspil, bygger lego, spiller bold osv.

Du kommer til at få kæmpe betydning for både de danske børn, og de lokale børn, som har brug for omsorg og gode oplevelser.

Du bor sammen med de andre danske volontører og indgår i livet tæt på den udsendte familie og den udsendte lærer. Du vil blive sendt ud i januar 2024, og indtil slutningen af maj 2024, hvor familien flytter tilbage til Danmark.

Vi søger volontører, der elsker at være sammen med børn, og som har lyst til en rolig, tryg hverdag, hvor I bliver en del af både det danske fælleskab og landsbyens lokalsamfund.

Lyder det spændende? Så hør mere om livet i Sikonge, så se mere i videoen herunder.

Du kan også høre en tidligere volontørs oplevelse lige her

Stillingen kan søges både hvis du vil rejse ud alene, eller hvis I er flere, der gerne vil afsted sammen. Som lærervolontør modtager man et lille honorar. Desuden står BDM for flybillet, forsikring og logi. 

Ansøgningsfristen er den 25. september 2023, men vi tager løbende ansøgningerne i betragtning. Din ansøgning sendes til generalsekretær, Arngeir Langås på e-mail: al@bdm-dk.dk.

Har du yderligere spørgsmål eller lyst til at høre mere om muligheden for at komme afsted, er du velkommen til at kontakte ungdomssekretær, Signe Kruse på e-mail: sk@bdm-dk.dk.