Vil du opleve Afrika helt tæt på? Bliv volontør i Tanzania

Vil du opleve Afrika helt tæt på i trygge rammer og gøre en kæmpe forskel for både danske og lokale børn?

Vi søger volontører, der vil undervise og hygge med i alt seks danske børn på mellem 5 og 14 år, hvis forældre er udsendt til hjælpearbejde i distriktslandsbyen Sikonge i Vesttanzania. Den lille danske skole ledes af en dansk lærer, som i samarbejde med volontørerne planlægger og udfører undervisningen.  De mindste er dagligt et par timer i en lokal børnehaveklasse, hvor volontørerne hjælper til med at lege og lave aktiviteter med de lokale børn. Der er også mulighed for at involvere sig i kirkens børnearbejde eller undervise i engelsk på kirkens skoler.

Om eftermiddagen står volontørerne for en slags “SFO”, hvor I hygger med børnene; bager, spiller brætspil, bygger lego, spiller bold osv.

Du kommer til at få kæmpe betydning for både de danske børn, og de lokale børn, som har brug for omsorg og gode oplevelser.

Du bor sammen med de andre danske volontører og indgår i livet tæt på den udsendte familie og den udsendte lærer. Du vil blive sendt ud i august 2023 enten i 5-6 mdr. med mulighed for forlængelse. I slutningen af maj 2024 flytter familien tilbage til Danmark.

Vi søger volontører, der elsker at være sammen med børn, og som har lyst til en rolig, tryg hverdag, hvor I bliver en del af både det danske fælleskab og landsbyens lokalsamfund.

Lyder det spændende? Så hør mere i denne video, hvor du også kan møde missionærfamilien Toldam Korsgård.

Du kan både søge stillingen, hvis du vil rejse ud alene, eller hvis I er flere, der gerne vil afsted sammen. Som lærervolontør vil du modtage et mindre månedligt honorar og gratis logi. Desuden vil din rejse og forsikring blive dækket af BDM.

Har det vakt din interesse? Så lav en ansøgning og send den til BDMs generalsekretær, Arngeir Langås, på e-mail: al@bdm-dk.dk. Ansøgningsfrist: 21.05.23. Vi tager løbende ansøgningerne i betragtning – så send din ansøgning snarest muligt.

Hvis du har  yderligere spørgsmål eller lyst til at høre mere om muligheden for at komme afsted, er du velkommen til at kontakte ungdomssekretær, Emma Nørgård Kristoffersen på e-mail: enk@bdm-dk.dk.