Masser af inspirerende stof i nyt blad

BDMnyt lander i postkasser over hele landet denne uge, fyldt med spændende artikler fra BDM’s arbejde for at sprede evangeliet til hele mennesket.

Klik på billedet og læs!

Hold øje med din postkasse denne uge! Nu udkommer BDMnyt med friske artikler fra missions- og hjælpearbejdet i Albanien, Burundi, DR Congo og Tanzania.

Bladet indledes med formand Jørgen Bøytlers leder om et missionsarbejde, der udvikler lokalsamfundet. Det bekræftes af de følgende artikler:

Pendlermissionær Knud Elmo Knudsen fortæller, at børnedødeligheden i 10 landsbyer i DR Congo er faldet på grund af BDM’s sundhedsoplysning.

Evangeliet til hele mennesket

Tre ledere af Brødrekirken i Vest-Tanzania giver et historisk tilbageblik over missionsarbejdets betydning for sundhed og landbrug. Som kirkens næstformand George Mang’ombe udtrykker det: ”Troen handler ikke kun om at gøre sig klar til at komme i Himlen. Du må også hjælpe dine medmennesker til at få den viden, der skal til, for at de kan leve et godt liv her på Jorden.”

Evangeliet til hele mennesket, med andre ord.

Enhed i mangfoldighed

Derefter tager Janice og Mads Refshauge os med til et seminar, hvor kirkeledere i sogne omkring Kipili ved Tanganyikasøen lærer betydningen af, at kirken er Kristi legeme, altså en enhed med en mangfoldighed af talenter. Bagefter rapporterer seniormissionærer Birthe og Kaj Bruun fra et lederseminar i Burundis hovedstad Bujumbura.

Og så fortæller Dena Fortuzi om Brødrekirkens åndelige og sociale arbejde i seks menigheder i Albanien. Hun bliver ordineret som præst i Brødrekirken den 18. september efter en teologisk uddannelse på Brødrekirkens teologiske fakultet i USA.

Budskab fra Afrika: Giv ikke op!

Til sidst fortæller unge volontører, hvad det har betydet for dem at hjælpe til i Sikonge og Sumbawanga. Og til allersidst får vi en andagt fra Daniel Kikoma, der er rektor ved Lusangi Bible College i Sikonge, Tanzania: ”Selv om vi må leve med tårer, må vi ikke give op!” skriver han.

Et blad spækfyldt med inspirerende stof om et missionsarbejde, der udvikler lokalsamfundet til gavn for mennesker, som finder mening og får øget sundhed og trivsel gennem et holistisk evangelium.

Læs BDMnyt online her.