Udgivet den
Af:Bdm

BDM Butikken åbner ny flot butik

Efter 38 år i samme lokale på Prætoriustorvet 1A byder BDM Butikken fremover velkommen til kunderne på Prætoriustorvet nr. 7 i en ny flot butik.

Mandag den 17. januar åbnede BDM Butikken i flotte og nyrenoverede lokaler på Prætoriustorvet nr. 7 i Christiansfeld, hvor den tidligere BDM Genbrug havde til huse. Et nyt kapitel er dermed begyndt for BDM Butikken, som åbnede den 4. december 1983 på Prætoriustorvet 1A, og er den ældste af Brødremenighedens Danske Mission´s (BDM) butikker i byen. Dermed fraflyttes hjørnebeliggenheden forrest på torvet, der overtages af Donslund Vine, som udvider sin butik.

På åbningsdagen klippede generalsekretær Arngeir Langås den røde snor. Han fremhævede de frivilliges store indsats og BDM Butikkens nære tilknytning til BDMs vidtforgrenede arbejde rundt om i verden.

Indtægterne fra stjernesalg, genbrug og gaveartikler med mere går til BDMs arbejde i bl.a. DR Congo, Albanien og Tanzania. Det gælder i øvrigt også BDMs andre to butikker i Christiansfeld, BDM Genbrug (Møbelhuset) i Kongensgade og Shop Karibu i Søstrehuset.

Med frivillig butikskoordinator Lydia Rhinstrøm-Jensen i spidsen har de mange medarbejdere knoklet i de seneste uger for at gøre den nye butik hyggelig og flot, efter at den gamle butik lukkede ned før nytår. Brødremenigheden, som udlejer lokalet, har desuden stået for renovering, nyt køkken, maling og nyt skilt uden på butikken, fortæller hun.

– Så nu er vi klar til at hygge og betjene gamle som nye kunder med stjerner i alle størrelser, gaveartikler, og rigtig mange fine genbrugsting og sager, siger Lydia Rhinstrøm-Jensen.

- Vi er klar til at hygge og betjene gamle som nye kunder med stjerner i alle størrelser, gaveartikler, og rigtig mange fine genbrugsting og sager.
Lydia Rhinstrøm-Jensen
Butikskoordinator