Vær med

Bed sammen med os

Bed for BDMs arbejde, medarbejdere i Danmark, udsendte missionærer, volontører og partnerkirker.

BDMs bedeliste

BDMs arbejde er en del af Guds mission, og vi har brug for din forbøn i arbejdet. Her kan du hente vores bedeliste med forbønsemner til alle ugens dage.

Vil I have besøg af Brødremenighedens Danske Mission?

Det siger andre om et besøg af BDM

I kan få besøg af:

Knud Elmo Knudsen er pendlermissionær med bopæl i Christiansfeld

Med mere end 20 års erfaring som missionær med base i Kipili ved Tanganyikasøen i det vestlige Tanzania får I med et besøg af Knud Elmo Knudsen et stærkt og autentisk indtryk af livet som udsendt for BDM.

Knud har bred erfaring med evangelisation, byggeri af skoler, børnehjem, kirker, social omsorg og uddannelse i det østlige Afrika.

Som pendlermissionær er han ’still going strong’ med missionsrejser for BDM af 2-3 måneders varighed et par gange om året i Tanzania og DR Congo. Her løser han opgaver i tæt samarbejde med vores partnerkirker og tilser BDMs projekter.

Knud har et indgående kendskab til missionsarbejdet og kulturen i Afrika, og er en aktuel og levende formidler af BDMs arbejde og indsatsområder i mission.

Han tilbyder at medvirke med forkyndelse og fortæller gerne med særlig vægt på:

– BDMs arbejde i Øst-Congo. Evangelisation og diakonalt arbejde i områder med utallige kristne kirkesamfund, men hvor der stadig er nogle som aldrig har hørt navnet ‘Jesus’.

– BDMs arbejde i Burundi. Et nyt kirkesamfund bygges op.

– PHC-projektet i DR Congo. Et sundhedsprojekt ved Tanganyikasøen i Congo. Udfordringer i undervisning af basal sundhed og hygiejne for en tabt generation.

Kontakt Knud Elmo Knudsen på mail eller ring til sekretariatet på tlf. 3529 4820

Arngeir Langås er BDMs generalsekretær

Arngeir Langås tiltrådte i august 2021 som generalsekretær. Med rig erfaring fra missions- og udviklingsarbejde i andre organisationer og efter 8 år som missionær (2002-2010) i den lutherske kirke på Zanzibar har Arngeir stor indsigt i missionsarbejde i en foranderlig verden. Han er i tæt kontakt med hele organisationen, såvel missionærer, volontører og øvrige medarbejdere, og har fingeren på pulsen med vore projekter og partnere, nationalt og internationalt.

Arngeir Langås brænder for at komme rundt i hele landet, møde baglandet og fortælle den gode historie om evangeliet, der forandrer menneskers liv.

Det gør han med autentiske fortællinger fra de områder, hvor BDM er til stede krydret med personlige beretninger. Og så sætter han mission – i et bibelsk perspektiv – i fokus, så du inspireres og udfordres til at være med i Guds store mission.

Kontakt Arngeir Langås på mail, telefon 3529 4820 eller mobil 2928 1691.

Emma Nørgård Kristoffersen og Rebekka Brødsgaard Knudsen er ungdomssekretærer i BDM med ansvaret for BDMs unge udsendte volontører i Tanzania og tidligere volontører, som efter endt ophold engagerer sig i BDMs arbejde i Danmark.

 

Ungdomssekretærerne tilbyder at medvirke til ungdomsmøder, børneklub eller lignende med en præsentation af BDMs volontørprogram og arbejdet blandt børn på børnehjem i Congo og Tanzania.

De deltager også gerne på ungdomsarrangementer med en stand, hvor de møder unge i øjenhøjde og deler ud af egne erfaringer fra deres volontørtid.

Kontakt Emma på mail, Rebekka på mail eller sekretariatet på telefon 3529 4820.

marts 2023
maj 2023
No event found!

Sådan kan du hjælpe

Bed for BDM’s arbejde og støt arbejdet økonomisk

 

Handel & Genbrug

Gennem BDM´s handel og genbrugsarbejde er mange frivillige medarbejdere med til at gøre en forskel og hjælpe mennesker i nød. Overskuddet fra vores butikker går til BDM´s arbejde med blandt andet børnehjem, skoler og sundhedsarbejde

Som medarbejder i en af vores butikker bliver du en del af et stærkt team af frivillige. Vi har det godt sammen, og vi yder en holdindsats, der gør en forskel ude i verden. 

Der er mange forskellige opgaver i handel og genbrugsarbejdet, og helt sikkert også opgaver, der passer lige til dig. 

Som frivillig i BDM bliver du en del af et større fællesskab med andre medarbejdere. Der afholdes personalemøder og sociale arrangementer, hvor du bl.a. inviteres med til en årlig medarbejderfest og/eller udflugt sammen med øvrige medarbejdere. 

Vil du hjælpe med?

Så kontakt os i en af butikkerne eller ring til sekretariatet på telefon 3529 4820.

IMG_4154

BDM's butikker

BDM BUTIKKEN

Prætoriustorv 7
6070 Christiansfeld

Tlf. 7456 0162

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 10.00-17.00
Lørdag kl. 10.00-12.30

BDM MØBELGENBRUG

Kongensgade 37
6070 Christiansfeld

Tlf. 5117 2475

Åbningstider:
Onsdag og torsdag kl. 13.00-17.00
Fredage kl. 10.00-14.00

SHOP KARIBU

Nørregade 14
6070 Christiansfeld
Tlf. 2085 4165

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 10.00-16.00
Lørdag kl. 10.00-13.30

SNEJBJERG GENBRUG

Sydgaden 16
Snejbjerg, 7400 Herning

Tlf. 6124 9169

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 10.00 – 17.00
Lørdag kl. 10.00 – 12.00

LUSANGI GENBRUG

Nederby 23
7884 Fur
Tlf. 9759 3238

 

Åbningstider:

Onsdag, torsdag og fredage kl. 13.00-17.00

Lørdag kl. 11.00-14.00

 

Skoleferier:

Åben alle hverdage fra kl. 13.00-17.00

Lørdage kl. 11.00-14.00

Bliv partner som kirke, organisation eller virksomhed

Et kirke-, forenings-, eller erhvervspartnerskab med BDM betyder, at I kan være med til målrettet at gøre fattige menneskers tilværelse bedre gennem en fælles indsats

Vi inviterer dig til at blive sponsor på et af vores projekter eller skræddersyer gerne et partnerskab med din kirke, forening eller virksomhed.

Vær med i et stærkt samarbejde med globale perspektiver, hvor I med jeres engagement gør en forskel sammen med os. Vi er til stede ude i verden via medarbejdere, som målrettet arbejder sammen med vores partnere til gavn for de fattigste og mest sårbare mennesker i lande som Tanzania, DR Congo og Albanien.

BDM er stolte over at kunne præsentere følgende sponsorer:

Altan Danmark og Altan Sverige

Donor på børnehjemmet Peters House i Sumbawanga, Tanzania

Hvide Sande Shipyard

Donor på børnehjemmet i Uvira, DR Congo

Zeister Zendingsgenootschap

Søsterorganisation i Brødremenighedsbyen Zeist i Holland. Donor på projekter i Tanzania

Hvide Sande Indre Mission

Foreningspartner med samarbejdsaftale

Stenhøjgaard A/S

Donor på projekter i Tanzania

Donation

BDM's Unge i Danmark

Brødremenighedens Danske Missions Unge (BDM-U) er en forening for volontører, der har været udsendt af Brødremenighedens Danske Mission eller for dig, som er interesseret i at høre mere om volontørlivet

BDM’s unge

BDM-U mødes nogle gange om året, hvor vi på sætter fokus på mission både her i Danmark og i Afrika, primært Tanzania. Vi inspirerer hinanden til at fortsætte volontørarbejdet herhjemme, så vi ikke glemmer, hvad opholdet gjorde ved os.

Som volontør har man oplevet at leve i en helt anden kultur og set andre måder at leve på – og det ønsker vi også at gøre kendt for andre. Det kan blandt andet foregå ved events som auktioner, sponsorløb, sommerture, foredrag og meget andet, som bliver arrangeret af BDM-U´ere.

BDM-U har en projektgruppe, som fundraiser penge til Edmonds Børnehus i Uvira, et børnehjem i Congo for handicappede børn.

Vil du vide mere? Kontakt ungdomsmedarbejder Emma Nørgård Kristoffersen på tlf. 22 88 45 29 eller mail

BDM-U’s bestyrelse

Foreningen BDM-U er for volontører og andre unge, som engagerer sig i BDMs arbejde

I marts 2021 blev Christina Vejen Knudsen, Emily Anna Dobson og Signe Hjort Thomsen nyvalgt til bestyrelsen. Øvrige medlemmer af bestyrelsen er Tobias Laulund (formand), Helene Tang, (næstformand) og Andrea Vig Carlsen (kasserer).

Bestyrelsen repræsenterer sammen med BDMs ungdomssekretærer vores volontørprogram ved sociale events for unge.  Derudover arbejder bestyrelsen med  projekter og sociale  arrangementer.

Mød BDM-U på facebook

Kontakt BDM-U: Tobias Laulund, formand. Tlf. 5338 1997

Projektgruppe: Edmonds Børnehus i Uvira, DR Congo

De fleste af børnene på børnehjemmet i Uvira er handicappede som følge af børnesygdommen polio, men også andre handicaps gør sig gældende

Fem huse på bakken lidt udenfor Uvira i DR Congo udgør et nyt hjem for 60 børn i alderen 4-16 år, som  har fået mulighed for at gå i skole og få lægebehandling.

I hvert af de fem huse bor 12 børn sammen med deres mama. Ordet “mama” betyder mor på swahili, og det er netop den funktion, husets mama har. Hun bor på børnehjemmet sammen med børnene, da hun ikke selv har mand eller familie. Hun står for madlavning, rengøring og pasning af børnene, præcis som børnenes rigtige mor ellers ville. Sammen udgør de 12 børn og deres mama en lille familie.

BDM-U´s projektgrupe til fordel for Edmonds Børnehus i Uvira arbejder med fundraising til driften af ét af de fem huse på børnehjemmet. Du kan følge projektgruppens arbejde på facebook.

Et lille stykke af Bibelen
hver dag