Bliv hjælpelærer/ lærervolontør i Tanzania

Vil du opleve Afrika helt tæt på i trygge rammer og få muligheden for at lave aktiviteter og undervise tre skønne danske drenge?

Familien Toldam Korsgård er udsendt til distriktslandsbyen Sikonge i Vesttanzania. Vi søger lærervolontører, der vil undervise og passe familiens tre børn: Eskil, Vilfred og Halfdan.

I samarbejde med den ansatte lærer, skal du undervise de tre drenge samt tage med Eskil i den lokale førskole. Derudover er lærervolontørerne ansvarlige for SFO-aktiviteter om eftermiddagen. Du bor sammen med de andre danske volontører, og indgår i livet tæt på den udsendte familie samt den udsendte lærer.

Vi søger volontører, der elsker at være sammen med børn, og som har lyst til en rolig, tryg hverdag, hvor I bliver en del af landsbyens lokalsamfund. Vores nuværende udsendte volontører har opstartet en bokseklub og en fodboldklub for de lokale. Dette er projekter, som vi håber fortsætter, så hvis du har en brand for sport, så er dette måske noget for dig.

Du vil blive sendt ud i august/september 2023, og indtil maj 2024, hvor familien flytter tilbage til Danmark.

Du kan både søge stillingen, hvis du vil rejse ud alene, eller hvis I er flere, der gerne vil afsted sammen. Din ansøgning sendes til generalsekretær, Arngeir Langås på e-mail: al@bdm-dk.dk.

Ansøgningsfristen er 20.03.23.


Har du yderligere spørgsmål eller lyst til at høre mere om muligheden for at komme afsted, er du velkommen til at kontakte ungdomssekretær, Rebekka Brødsgaard Knudsen på e-mail: rbk@bdm-dk.dk.